Menu Sluiten

Bargeres doet! Zondag 30 augustus, Sportpark Easy Fit

 

Wat is Bargeres doet!?
Twee activiteiten voor Bargeres op dezelfde dag en dezelfde plek! 30 augustus, van 13.00-17.00 uur, Sportpark Easy Fit VV Bargeres, Brinkenhalte 10.

Voor wie is het?
Een activiteitenprogramma voor gezinnen.
Een presentatiemarkt voor de hele wijk.
Kortom: een gezellige, sportieve en informatieve middag met vermaak voor alle leeftijden.

Activiteitenprogramma uitgelicht
In het eerste deel van het programma gaan kids en (groot)ouders sportieve uitdagingen met elkaar aan op een parcours.  Er is o.a.een stormbaan, en er worden korfbal- en badmintonclinics gegeven zodat kinderen kennis kunnen maken met deze sporten. Voor de jongste bezoekers van 0-4 jaar is professionele opvang geregeld.
Het tweede gedeelte van het programma hebben de kids hun eigen activiteit met o.a. verven en kleien. En wie weet nog een spetterende verrassing!
Voor de (groot)ouders is er tegelijkertijd een flitsende pubquiz. Hierin staat zowel Bargeres, opvoeding als gezondheid centraal. Tijdens de pubquiz is er ruimte vragen te stellen, ervaringen te delen en te discussiëren.
Rond 16.30 uur laten de kinderen zien wat ze hebben gemaakt, wordt de groepswinnaar van de pubquiz in het zonnetje gezet, wordt de winnaar van de mooist versierde fiets bekend gemaakt en ook de winnaar van de mooiste marktkraam.

Presentatiemarkt uitgelicht
Tijdens ‘Bargeres doet!’ is er een presentatiemarkt met allerlei kraampjes van en voor Bargeres. Buiten het geven van informatie over uiteenlopende interessante organisaties, verenigingen en talenten uit de wijk worden hier ook spullen verkocht. Tevens kunnen bezoekers stemmen wie heeft de mooiste marktkraam heeft.

Waar is het en hoe laat?
‘Bargeres doet!’ wordt gehouden op zondag 30 augustus a.s. op het Sportpark Easy Fit van VV Bargeres. Deze club stelt die dag de accommodatie belangeloos ter beschikking. Het programma begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

En dan dit nog
We hanteren de basisschoolleeftijd voor het activiteitenprogramma. Deelname is gratis maar om de dag goed te kunnen organiseren, is het de bedoeling dat deelnemende gezinnen zich van tevoren opgeven. Dit kan tot en met 21 augustus. Mail naar bargeresdoet@bargeres.com.

Het wordt een gezellige middag die u niet mag missen! Meer info bij het Infopunt Bargeres, infopunt@bargeres.com. Hou ook Facebook Bargeres verrast in de gaten!

 


 

bargeres doet banner

Link naar de bewaarkrant van
Bargeres doet:
Bargeres doet! bewaarkrant